Köp & Leveransvillkor

Tvspelskungen friskriver sig för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga av Tvspelskungens sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

För att handla på Tvspelskungen.se måste du vara minst 18 år eller ha målsmans tillstånd.


Betalningsalternativ

Payson logo

Payson

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Payson: Kortbetalning: Visa/Mastercard, Direktbetalning: Handelsbanken, Swedbank, Danskebank, Nordea, SEB,

Paysonfaktura
Om du väljer att betala med PaysonFaktura så tillkommer en avgift om 29 kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot PaysonFaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Om PaysonFaktura
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.
Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda
avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna
nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av
ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.
Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Paypal

Paypal

Kortbetalning: Visa/Mastercard, Paypal-konto Läs mer om Paypal här: https://www.paypal.se

Leverans
Paket under 2kg skickas som 1:a-klassbrev via Posten (Leveranstid: 1 -3 arbetsdagar).
Paket över 2kg skickas med Schenker (Leveranstid: 2 -4  arbetsdagar).

Frakt
Fraktkostnad tillkommer vid beställning.

Övriga avgifter
Alla produktpriser är angivna inklusive moms (25%). Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer vid beställning.

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar
Du har alltid 14 dagars bytesrätt/ångerrätt på samtliga varor från det att du mottagit varan d.v.s. då paketet hämtats ut av dig på ditt utlämningsställe eller brevet/paketet kommit hem till dig. Innan eventuell retur/återköp av produkt ska du kontakta oss via mail eller telefon. Varan skall då returneras i originalförpackning tillsammans med eventuella originalhandlingar. Varan måste vara i nyskick och oanvänd, men du har rätt att försiktigt undersöka varan. Du betalar själv kostnaden för returfrakten. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

Reklamation
Enligt Konsumentköplagen har du 3 år på dig att reklamera en vara du köpt. Kontrollera alltid att varan är felfri när du tar emot varan.Obs! Ni måste behålla kvittot för att utnyttja reklamationsrätten. En vara kan reklameras om varan har fabrikationsfel eller på annat sätt är defekt. För snabb och smidig hantering vid eventuell transportskada rekommenderar vi dig att anmäla detta direkt till speditören vid mottagandet av varan. Skulle varan vara skadad eller på annat sätt defekt eller om du fått fel vara/ fel antal så rekommenderar vi dig att så snart som möjligt kontakta oss så informerar vi dig om hur du enklast går till väga för att reklamera varan. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

Återbetalningar
Återbetalning sker inom 5 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

Sekretess och säkerhet personuppgifter
Vid beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Läs mer om hur hanterar och behandlar personuppgifter i vår Integritet & Cookie policy här


Force Majeure
Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att Tvspelskungen befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.